Unlisted: Aktori Shqiptar nga Shkupi ne serialin Egersira (Yabani) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Aktori Shqiptar nga Shkupi ne serialin Egersira (Yabani)

Kush është Bertan Asllani, i cili luan rolin e Alazit në serialin “Egërsira”, sa vjeç është dhe nga është? Ja çfarë doni të dini për Bertan Asllanin

Seriali i ri televiziv Egersira po vjen për publikun. Bertan Asllani do të portretizojë personazhin e Alazit në serialin që do të transmetohet në FOX TV mbrëmjen e 12 shtatorit. Intrigues me temën e tij, Egersira tregon historinë e një fëmije që u rrëmbye nga një familje e mirë-formuar dhe ra në rrugë, dhe luftën e tij për të rikrijuar veten kur të kthehet në shtëpi vite më vonë. Pra, kush është Bertan Asllani, nga është, sa vjeç është? Ja detajet…

KUSH ËSHTË BERTAN ASSLANI?

Bertan Asllani ka lindur më 3 korrik 1990 në Shkup, Maqedoni. Që në moshë të vogël iu drejtua muzikës dhe sportit. Ai filloi të kompozojë kur ishte 12 vjeç.

Asllani njihet më shumë si aktor në Turqi. Ai luan personazhin e Alazit në serialin Egersira, i cili do të fillojë të transmetohet në FOX TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *