Која е Суде од Малите Сонца? Дознајте повеќе за ликот на Суде од оваа прекрасна серија? - Tvserijali - Soprevod

Која е Суде од Малите Сонца? Дознајте повеќе за ликот на Суде од оваа прекрасна серија?

Ликот на Суде привлече внимание во ТВ серијата Малите сонца, емитувана на ATV. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија за нашите читатели. Значи, која е Суде од Малите Сонца? Која е Шејма Коркмаз, колку години има? Каков е животот и биографијата на Шејма Коркмаз?


Шејма Коркмаз Мете е меѓу актерите на Малите Сонца. Актерката го оживува ликот на Суде. Значи, која е Суде од Малите Сонца? Која е Шејма Коркмаз, колку години има? Каков е животот и биографијата на Шејма Коркмаз? Еве ги деталите во нашите вести…

Суде е амбициозна, идеалистичка, привлечна и убава жена. Таа е пријател на Фират од универзитетот. Таа е вљубена во неа од денот кога седнаа на иста клупа. Таа многу добро знае каде припаѓа. Таа е невеста на семејството Ајаз, сопругата што Фират ќе ја носи на раката. Ако не денес, утре. Не постои ризик што не може да го преземе за да го оствари овој сон.

Шејма Коркмаз е родена на 20 декември 1988 година во Ескишехир, како трето дете на Сабрије и Кадри Коркмаз. Младата актерка основното образование го завршила во Ескишехир. Таа се преселила во Чанаккале во 2000 година и ги завршил преостанатите 11 години од своето образование, вклучувајќи го и универзитетот, во Чанаккале.
Убавата актерка е во брак со Џунејт Мете.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *