Дознајте повеќе за ликот на Гонул од серијата Неверство? Која е таа? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Дознајте повеќе за ликот на Гонул од серијата Неверство? Која е таа? Колку години има?


Гозде Седа Алтунер го привлече целото внимание со улогата на Гонул Гочлу во ТВ серијата Неверство. Животот на Гозде Седа Алтунер, позната како Гонул од Неверство, и ТВ сериите во кои таа глуми се исто така меѓу оние кои се истражуваат. Биографијата на Гезде Седа Алтунер, која глуми популарен лик во феноменалната ТВ серија, е во нашите вести…

Алтунер е роденa на 16 јуни 1982 година во Истанбул. Актерката дипломирала на Театарскиот оддел на Уметничкиот центар во универзитетот Муџдат Гезен. Покрај актерството, Седа Алтунер работеше и како сценарист. Првото актерско искуство пред камера го има во 2005 година со ТВ серијата Ев Хапси. Подоцна, таа учествуваше во многу проекти за кино и ТВ серии. Таа го напиша сценариото за краткиот филм Каст-1 Олан ми Вар и исто така глуми во него.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *