Елиф од Малите Сонца: Одам каде сакам јас! - Tvserijali - Soprevod

Елиф од Малите Сонца: Одам каде сакам јас!

Серај Каја, чија телевизиска серија „Малите сонца“, со Берк Октај во главната улога, го доживеа своето финале минатиот месец, беше во Измир, Чешме со својата пријателка Ајла Ер на неколкудневен одмор.


Серај Каја, кој неодамна отиде во Египет, рече: „Јас не сум некој што зема планирани одмори, обично се однесувам спонтано. Одам каде сакам. Бев љубопитна и за Египет, па отидов и ми беше пријатно. Го сакам и Алачати и дефинитивно го посетувам Чешме секое лето. „Ќе дојдам повторно во следните недели“, рече таа.

Наведувајќи дека започнала преговори за нови проекти, актерката рече: „Сè уште нема завршена работа. Јас сум во фаза на читање. Ако тоа се случи, сите ќе знаат за тоа. Засега одмарам и одам на одмор. „Ако има некој проект со кој се чувствувам удобно, наскоро ќе почнам да работам“, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *