Топрак од „Траги од минатото“ поради повреда, го прекинал своето хоби (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Топрак од „Траги од минатото“ поради повреда, го прекинал своето хоби (ФОТО)

Осман Ајдин (34) е познат за публиката по улогите во турските сапуници, и тоа како добриот и наивен Селим во „Аманет“ и богатиот Топрак во Траги од минатото.
Иако долго време професионално играл фудбал, судбината си поиграла со него и го одвела на друг пат. Кога се здобил со повреда на лигаментите, со поддршка од пријателите и семејството, решил да отвори ново поглавје во својот живот.
Да, тоа што сум пред камерата ме опушта, времето што го поминувам таму ми додава добра енергија за работата и приватниот живот.


Мојата најпозната улога е Селим во Аманет, многу чесен, вреден и наивен. Тој има потенцијал да биде среќен со мали нешта, но да изгуби рамнотежа дури и малку за да го бара своето право.
Киванч Татлитуг постигна многу добар успех во Турција. Отсекогаш ме интересирало како започна и каде е сега. Неговиот личен живот, децата и неговиот успех во деловниот живот се многу успешни во овој поглед.

Дали сте отворени за работа во странство?
– Зошто да не, ако се укаже можност секако зависи од понудата.,
Што правиш во твоето слободно време? Кои се твоите интереси?
Многу сакам да јадам, но поради спортот не можам да јадам се. Ги следам филмовите на MARVEL/DC. Ова се моите интереси за научна фантастика и фантазија. Сакам да играм фудбал, но се чувствувам малку огорчено поради тоа бидејќи ми се скршени вкрстените лигаменти. Ќе се лекувам што е можно поскоро. Имам посебна страст за Mustang Eleanor од 1969 година.

Што те лути?
– Неточни зборови кажани за мене или кажани на моето семејство, по ова прашање може да ми ја наруши рамнотежата. Освен тоа, јас сум многу против неправдата, лажниот однос и неискреноста.
Која од вашите особини најмногу ви се допаѓа?
– Мислам дека моето чувство за правда е многу созреано и многу сум уверен во ова прашање, рамнотежата на ова многу добро ја обезбедувам во себе и дефинитивно го добивам панданот и многу уживам во оваа карактеристика.
Која од вашите особини не ви се допаѓа?
– Опседнат сум, во заблуда и понекогаш тоа го сфаќам сериозно, постојано барам перфекционизам во тоа што сум го направил, некогаш е добро, некогаш лошо завршува.
Превземено од: Tvpaket

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *