Кој е Баран од хит серијата Крваво Цвеќе? Дознајте повеќе за овој интересен лик? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Баран од хит серијата Крваво Цвеќе? Дознајте повеќе за овој интересен лик?

Кој е Баран од Крваво Цвеќе? Бариш Бекташ го игра ликот на Баран во ТВ серијата „Крваво Цвеќе“, која се емитува на Канал 5. Баран се обидува да стави крај на крвната одмазда.


Дневната серија на Канал 5, која ги вклучува Бариш Бакташ, Јагмур Јуксел, Беркај Чинар, Селинај Ташол, Налан Оргут, Ерол Јаван, Хасан Баликташ, Хилал Гуч, Џејда Пинар, Дилек Ѓулер, се емитува секој работен ден. Омер Бајкул е режисер на серијата, која зборува за присилниот брак на Баран и Дилан како резултат на крвната одмазда. Во сценаристскиот тим на серијата, кој привлекува внимание со заплетот, се познати по своето пишување имиња како Нурие Биличи, Муневвер Јилдиз, Фатма Озџан, Ајшeм Озге Јилдирим.

Бариш Пекташ, кој глуми во ТВ серијата „Крваво цвеќе“, која се емитува на Канал 5, ќе го толкува ликот на Баран. Семејството на Баран, кое ќе се истакне со неговата интелигентна, вредна личност, е во крвна одмазда. Баран, кој сака да заврши овој случај, склучува несакан брак со Дилан, ќерката на неговите непријатели Сејит. Серијата Крваво Цвеќе ќе биде за впечатливите приказни што ќе се случат во овој принуден брак и невозможната љубов на парот.

Бариш Бекташ, кој глуми во ТВ серијата Крваво Цвеќе, е роден во Истанбул во 1997 година. Актерот дипломирал на трговскиот универзитет во Истанбул, отсекот за сметководство и ревизија. Актерот, кој на екраните се претстави со документарниот филм Legends of War емитуван на ТРТ, зема часови по пеење. Бариш Бекташ, кој е испреплетен со музиката, претходно се појави во филмот наречен Tanrının Gözyaşları.
Врз основа на објавите на Бариш Бекташ, кој активно ја користи платформата Инстаграм каде има приближно 90 илјади следбеници, претпоставуваме дека нема девојка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *