Unlisted: Kush është Sude nga seriali Vajza ime e vogël? Suden e njohim si Feride nga seriali Më Fal! Mësoni më shumë rreth jetës së saj! - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Kush është Sude nga seriali Vajza ime e vogël? Suden e njohim si Feride nga seriali Më Fal! Mësoni më shumë rreth jetës së saj!

Personazhi i Sude fitoi vëmendjen në serialin televiziv “Vajza ime e vogël”, të transmetuar në Alsat. Aktorët dhe personazhet e serialeve të njohura janë interesante për lexuesit tanë. Pra, kush është Sude nga Vajza ime e vogël? Kush është Sheima Korkmaz, sa vjeç është ajo? Cila është jeta dhe biografia e Sheima Korkmaz? Ne Suden e njohim si Feride nga seriali Më Fal..


Sheima Korkmaz Mete është ndër aktoret kryesore të serialit Vajza ime e vogël. Aktorja sjell në jetë personazhin e Sude. Pra, kush është Sude nga Vajza ime e vogël? Kush është Sheima Korkmaz, sa vjeç është ajo? Cila është jeta dhe biografia e Sheima Korkmaz? Ja detajet në lajmet tona…

Sude është një grua ambicioze, idealiste, tërheqëse dhe e bukur. Ajo është shoqja e Firatit nga universiteti. Ajo ka qenë e dashuruar me të që nga dita kur u ulën në të njëjtën klas. Ajo e di shumë mirë se ku përket ajo. Ajo është nusja e familjes Ayaz, gruaja që Firat do të mbajë në krah. Nëse jo sot, nesër. Nuk ka asnjë rrezik që ajo nuk mund të marrë për ta realizuar këtë ëndërr.
Sheima Korkmaz lindi më 20 dhjetor 1988 në Eskişehir, si fëmija i tretë i Sabriye dhe Kadri Korkmaz. Aktorja e re përfundoi arsimin fillor në Eskişehir. Ajo u zhvendos në Çanakala në vitin 2000 dhe përfundoi 11 vitet e mbetura të arsimit të saj, përfshirë universitetin, në Çanakala.

Aktorja bukuroshe është e martuar me Xhunejt Mete. Sude ka qenë aktore kryesore serialit Më Fal me rolin e Ferides që është transmetuar në kanalin Alsat për 10 vite me rradhë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *