Нема да верувате кој е сопругот на Суде од серијата Малите сонца! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Нема да верувате кој е сопругот на Суде од серијата Малите сонца! (ФОТО)

Шејма Коркмаз нам ни е позната по улогата на Суде во хит серијата Малите сонца. Таа неколку години е во врска со актерот Џунејт Мете кој игра во серијата За семејството.


Парот Шејма Коркмаз и Џунејт Мете за кои е познато дека се подготвуваат за свадба се венча пред 4 години. На социјалните мрежи беа споделени и фотографии од парот. Шејма Коркмаз и Џунејт Мете, кои глумеа заедно во ТВ серијата Бени Афет, играа два лика кои беа непријателски настроени еден кон друг.

Шејма Коркмаз, позната по ТВ серијата Бени Афет како Фериде и се омажи за својот колега Џунејт Мете. Среќа на парот и посака и актерката Ипек Тузчуоглу со зборовите „Нека сте секогаш среќни во две прекрасни срца“. Одговарајќи на новинарски прашања неодамна, парот објави дека датумот на нивната венчавка е 1 мај.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *