Unlisted: Feridja e serialit MëFal i bashkohet kastit të serialit Për familjen time (Kardeslerim) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Feridja e serialit MëFal i bashkohet kastit të serialit Për familjen time (Kardeslerim)

Emra interesant janë përfshirë në sezonin e ri të serialit Kardeşlerim të ATV-së, i cili prej 4 sezonesh ka mahnitur miliona shikues, prodhuar nga NGM dhe prodhuar nga Nazlı Heptürk. Në kastin e serialit është edhe Şeyma Korkmaz.


Emra bombë janë përfshirë në sezonin e ri të serialit Kardeşlerim të ATV-së, i cili prej 4 sezonesh ka mahnitur miliona shikues, prodhuar nga NGM dhe prodhuar nga Nazlı Heptürk. Në kastin e serialit është edhe Şeyma Korkmaz.

Pas Emre Karayel dhe Ayşe Kökçü, kastit të serialit iu bashkua edhe Şeyma Korkmaz. Korkmaz, e cila do të dalë para publikut të Kardeslerim si nëna e Süses, tha se është shumë e lumtur që është pjesë e një familje kaq të madhe dhe të dashur.

Për familjen time, i cili hyri në listën e videove më të ndjekura si me episodet e publikuara, ashtu edhe me prezantimin e Episodit 99, është në ATV mbrëmjen e së shtunës me zhvillimet emocionuese.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *