Финале кое ќе ве расплака во Малите сонца! (Видео) - Tvserijali - Soprevod

Финале кое ќе ве расплака во Малите сонца! (Видео)

Елиф и Фират се разведуваат. Суде не му кажува на Фират дека го изгубила своето бебе и го крие тоа. Тој продолжува да престојува во замокот со неа.


Фулија и Алпер се венчаат. Ешреф конечно им открива на сите дека е вљубен во мајката на Фулја. Фират и Елиф повторно доживуваат романтични моменти на свадбата и сфаќаат дека никогаш нема да престанат да се сакаат.

И ја признаваат својата љубов. Суде доаѓа на свадбата на која не била поканета.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *