На барање на публиката снимени се две различни сцени: Финалето со среќен крај од ТВ серијата „Малите сонца“ (ВИДЕО) - Tvserijali - Soprevod

На барање на публиката снимени се две различни сцени: Финалето со среќен крај од ТВ серијата „Малите сонца“ (ВИДЕО)

На барање на публиката за ТВ серијата „Малите сонца“ во која главните улоги ги толкуваат Серај Каја и Берк Октај беа снимени две различни финални сцени.


По барањето на публиката за среќен крај, екипата подготви уште една финална сцена за „Малите сонца“ со среќен крај.

Серијата, со Серај Каја и Берк Октај во главните улоги и емитувана во странство под името „Малите сонца“, претходно беше лиценцирана во многу земји, вклучувајќи ги Шпанија, Израел, Чиле, Романија, Еквадор, Унгарија и Панама. Повеќето земји во странство ќе ја прикажуваат серијата со ова алтернативно финале.
Финалето со алтернативен крај, во режија на Емре Кабакушак, беше емитувано на YouTube каналот на Bir Küçük Günışığı.
Сценариото на серијата, во продукција на НГМ, а во продукција на Назли Хептурк, го напиша Озгур Еврен Хептурк.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *