Партнерка на Ибрахим Челикол во новата серија “Пред Тебе” ќе биде Мелис Сезен!! - Tvserijali - Soprevod

Партнерка на Ибрахим Челикол во новата серија “Пред Тебе” ќе биде Мелис Сезен!!

Меѓу амбициозните ТВ серии на Канал Д за 2024 година е „Пред Тебе“. По Ибрахим Челиккол, најавен е вториот главен актер во серијата во продукција на Д Медиа.


Ибрахим Челиккол потпиша договор со Д Медиа во последните недели. Познатиот актер ќе се појави пред публиката како сопственик на една од најголемите градежни компании во земјата во ТВ серијата „Пред Тебе“ на Д Медиа со улогата на „Хакан Дагистан“. Објавена е актерката која ќе ја игра сопругата на Хакан, Мерве (името на Ирем е сменето во Мерве) во серијата во режија на Сердар Гезелекли, а сценариото на Башак Ангигун. Мелис Сезен, која доби многу понуди оваа сезона, се одлучи за серијата „После Тебе“.

Канал Д сподели објава со напомена „Повторно, повторно“ откако постигнаа начелен договор со нивната поранешна актерка Мелис Сезен, која имаше многу успешен настап во ТВ серијата Неверство. Во тек се преговори за другата главна жена, Сахра, со која Мерве пораснала во сиропиталиштето, во серијата адаптирана од ТВ серијата „После тебе“. Серијата ќе се снима со мотото на Мевлана „Љубовта не е толку колку што мислиш, туку колку што чувствуваш“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *