Уште една награда: Наградата „Најдобра детска актерка на годината“ за Азра Аксу ! - Tvserijali - Soprevod

Уште една награда: Наградата „Најдобра детска актерка на годината“ за Азра Аксу !

Турската асоцијација на студенти по медицина, формирана од 90 медицински факултети, им додели награди на најдобрите студенти за 2023 година на годишниот симпозиум на студенти по медицина.


Азра Аксу ја доби наградата „Најдобра детска актерка на годината“ на церемонијата за доделување на наградата „Златна пеперутка“ оваа година. На церемонијата, која годинава се одржа по 10-ти пат, наградата за најдобар детски актер на годината и беше доделена на Азра Аксу, која успешно ја портретира Ѓунеш, која не можеше да зборува поради психолошки тешкотии во ТВ серијата Малите сонца

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *