Кој е Седат од серијата “Девојката од прозорецот”? Дознајте колку години навистина има Седат? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Седат од серијата “Девојката од прозорецот”? Дознајте колку години навистина има Седат?

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот на Сител привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе го бараат идентитетот на Фејаз Шерифоглу, кој го толкуваше ликот на Седат во ТВ серијата. На дневен ред е прашањето зошто Седат, од Девојката од прозорецот, си ја чеша раката… Се смета дека Седат е мазохист или нарцис. Но, кој е Фејаз Шерифоглу, Седат од серијата, во која ТВ серија глумеше, колку години има, колку е висок, која е неговата адреса на Инстаграм?


Кој е Седат од серијата Девојката од прозорецот?
Тој е помладиот син на семејството Короглу. Тој е обвинет дека „не можел да ракува со секира“ од неговиот татко. Бидејќи мајка му го одгледала како бебе, тој е навикнат на утеха и е разгален. Но, во душа, тој е љубезно дете со скршено срце. Тој не знае како да се докаже на својот татко. Тој е принуден на брак од неговиот татко и судбината го носи Налан кај него.

Фејаз Шерифоглу е роден во Ризе во 1991 година. Тој успеа да привлече внимание со песната „Gidene“,со која учествуваше на натпреварот O Ses Türkiye. Шерифоглу, кој ги зголеми своите фанови со ликот на Џан во ТВ серијата Кирмизи ода, дипломирал на Текстилно инженерство во Чорлу, Текирдаг. Фејаз Шерифоглу го започна своето патување во кариерата со оркестарот Енбе под водство на Бехзат Герчекер во 2014 година и го продолжи својот сценски живот со многу познати уметници. Тој настапуваше како вокал во Harbiye Open Air на Ајда Пекан, Перформанс центар Бостанџи, Антички театар и други важни настани.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *