Која е Јасемин од серијата Малите Сонца? Колку години има Јасемин? - Tvserijali - Soprevod

Која е Јасемин од серијата Малите Сонца? Колку години има Јасемин?

Ликот на Јасемин остава свој белег на последните епизоди од популарната ТВ серија. Ликот на Јасемин, кој го игра Мелис Гурхан, привлече внимание со својот цврст став. Еве информации за Јасемин од Тв серијата Малите Сонца…


Која е Јасемин од Малите Сонца?
Според веста на Бирсен Алтунташ; Мелис Гурхан, која го привлече вниманието со својата успешна глума во ТВ серијата „Авлу“, во серијата ќе го толкува ликот „Јасемин“. Ликот на Јасемин ќе се зближи со Џемил…

Мелис Гурхан, која е родена во Адана на 30 јули 1994 година, го добила средното образование во Адана. Мелис Гурхан дипломирала на Државниот конзерваториум на Универзитетот Акдениз, Катедрата за театар. Мелис Гурхан, која почна да глуми играјќи во театарски претстави, за прв пат се појави пред камера во 2012 година со ТВ серијата Dila Hanım, каде го толкуваше ликот на Азиме. Нашата актерка, која е особено сакана по својот лик Озге во ТВ серијата Авлу, последен пат е видена во ТВ серијата Курулуш Осман.

ТВ серии на Мелис Гурхан: Малите Сонца (Јасемин, 2023) Курулуш: Осман (Корнелија, 2022), Муџизе Доктор (Дујгу, 2020), Двор (Озге, 2018-2019), Дила Ханим (Азиме, 2012).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *