Бурџу Бириџик на ново работно место - Tvserijali - Soprevod

Бурџу Бириџик на ново работно место

Серијата Camdaki Kiz го привлече вниманието на милиони гледачи на екранот на Канал Д како успешна приказна во текот на три сезони.

Иако финалето на оваа турска серија многу ги вознемири фановите, зад себе остави многу спомени.

Бурчу Биричик, која ја презеде главната улога во ТВ серијата Камдаки Киз со ликот Налан, додаде уште еден многу важен драмски проект во нејзината кариера.

Правејќи цврсти чекори напред во нејзината актерска кариера, Бурку започна да доживува сосема поинакво искуство во летото.

Биричик, која заедно со сопругот Емре Јеткин почнала да води хотел на брегот на Егејското Море, на тој начин влегла на нова работа. За ова искуство познатата актерка на настанот на кој присуствуваше проговори: „Се трудиме, бараме што да направиме за хотелот. Малку одмараме, малку патуваме“.

Изјавувајќи дека хотелското управување е пријатно, Бурчу Биричик влезе во нов процес на учење.
Селма Ергец одмара

Летните месеци минуваат со поинакво искуство за Селма Ергец, која се врати на телевизиските серии со ликот Селен Короглу, кој го играше во ТВ серијата Чамдаки Киз. Познатата актерка изјави дека во последно време се труди да се подобри.

Ергец за моменталната ситуација рече:

„Добро сум, одмарам. Се обидувам да научам нешто, учам“.

Објаснувајќи дека не може да каже ништо за новите проекти, актерката не сакаше да зборува што направила за да се подобри.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *