Серај Каја откри каква улога сака да игра! - Tvserijali - Soprevod

Серај Каја откри каква улога сака да игра!

Серај Каја, кој замина на одмор по ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца, изјави дека нема јасна ситуација во однос на новите проекти.

Изразувајќи дека има некои проекти што ги прочитала, актерката изгледа подготвена повторно да се врати на сетот доколку добие добра улога во новата сезона.

Серај Каја за потенцијалните нови улоги рече:

„Всушност, ова го кажувам една година, навистина сакам да играм сериски убиец. Го имам ова во мојата глава во моментов“.

Изразувајќи дека чекала ваква улога за да доживее различни ликови, актерката рече дека таквата улога и е забавна и би ѝ се допаднала. Каја рече: „Само затоа што сакам да играм такви работи не значи дека сум расположена. Да беше, јас ќе бев Сирин во драмата Кадин и немаше да зборувам така“.
Пријателство со Ѓокче Ејубоглу

Серај Каја и Гокче Ејубоглу блескаа во ТВ серијата Кадин / Жена.

Овие две турски актерки, кои станаа добри пријателки на снимањето на драмата Кадин / Жена, изјавија дека се познаваат долго време, но нашле нова можност повеќе да се запознаат.

Ѓокче Ејубоглу изјави дека можеле да се сретнат, особено поради упорниот став на Серај Каја и рече:

Серај конечно удри со тупаница на масата и успеавме да се сретнеме“.

Во серијата Кадин до израз дојдоа нивните ликови Сирин и Џејда. И двете млади актерки беа одлични во своите улоги, а иако денес имаат многу добри кариери, голем дел од неа е и успехот на серијата Кадин.

Двете актерки станаа познати имиња и во Турција и во странство. По ТВ серијата Кадин, актерките продолжија да се појавуваат во различни улоги на телевизија и во кино, а тоа што не го изгубија контактот меѓу себе е резултат на нивното добро пријателство.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *