Седат (Фејаз Шерифоглу) од Девојката од прозорецот, во нова ТВ серија! - Tvserijali - Soprevod

Седат (Фејаз Шерифоглу) од Девојката од прозорецот, во нова ТВ серија!

Фејаз Шерифоглу, кој беше забележан во ТВ серијата Кирмизи Ода | Црвена соба и заврши многу успешна работа, тој го направи својот голем одмор во ТВ серијата Camdaki Kiz.

Дуото Бурџу Биричик и Фејаз Шерифоглу во проектот кој траеше 3 сезони на публиката и подари многу различни емоции, а во незаборавните продукции се приклучи и серијата Чамдаки Киз.

Фејаз Шерифоглу остана запаметен по ликот на Седат што го толкуваше и си заработи добро место во индустријата за ТВ серии.

По овој значаен проект, младиот актер повторно ќе се појави пред своите обожаватели, овој пат со силна драматична приказна.
Во новата серија како Јесин

Се одржаа тестови за читање од серијата Бир Севдадир Тоа е љубов, која вклучува имиња како Суде Зулал Гулер, Екин Мерт Дајмаз, Синан Тузца, Синем Услу. Додека Суде Зулал Ѓулер го игра ликот на Јесил во приказната на серијата, во ликот на Јасин ќе го гледаме нејзиниот партнер Фејаз Сериоглу.

Серијата која ја нагласува својата приказна со својата фудбалска филозофија со слоганот „Животот е како фудбалот“, ја раскажува емотивната приказна за познатиот фудбалер Јасин, кој ги освои срцата на милиони луѓе со головите кои ги постигнуваше на секој натпревар, а Јесил, кој ја предизвика неговата судбина.

Целата екипа се собра на пробите за читање за новата серија Бир Севдадир.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *