Unlisted: Me kërkesë të publikut u regjistruan dy skena të ndryshme: Finalja me fund të lumtur nga seriali “Vajza Ime e Vogel” (VIDEO) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Me kërkesë të publikut u regjistruan dy skena të ndryshme: Finalja me fund të lumtur nga seriali “Vajza Ime e Vogel” (VIDEO)

Me kërkesë të publikut për serialin “Vajza Ime e Vogel” me Seraj Kaya dhe Berk Oktay, janë filmuar dy skena të ndryshme finale.


Pas kërkesës së publikut për një fund të lumtur, ekipi përgatiti një tjetër skenë finale për “Vajza Ime e Vogel” me një fund të lumtur.

Seriali, me aktorët Seraj Kaya dhe Berk Oktay dhe i transmetuar jashtë vendit me emrin Little Suns, ishte licencuar më parë në shumë vende, duke përfshirë Spanjën, Izraelin, Kilin, Rumaninë, Ekuadorin, Hungarinë dhe Panamanë. Shumica e vendeve jashtë do të shfaqin serialin me këtë finale alternative.
Finalja alternative e fundit, e drejtuar nga Emre Kabakuşak, u transmetua në kanalin YouTube të Bir Küçük Günışığı.
Skenari i serialit, i prodhuar nga NGM dhe prodhuar nga Nazli Hepturk, është shkruar nga Ozgur Evren Hepturk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *