Серај Каја е среќен поради успехот на серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца - Tvserijali - Soprevod

Серај Каја е среќен поради успехот на серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца

Едно од успешните дела оваа сезона на ATV екранот беше ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца.

Импресивната приказна на серијата, во која глумеа Серај Каја и Берк Октај, во комбинација со силни актерски изведби, а публиката долго време и дава голема поддршка.

Иако во последните месеци имаше пад на гледаноста, ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца успеа да заврши во историјата на телевизијата со успешно завршување на една сезона.

За успехот на оваа турска серија придонесе и добрата компатибилност на Серај Каја и Берк Октај. Серај Каја продолжува да се искачува на скалилата во кариерата со двојни скалила со учество во една по друга импресивна серија.

Се чини дека ќе треба време за да се ослободи од заморот од сетот на ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi, во која актерката имаше важни искуства и влезе во срцата на милиони.
Одмор во текот на летото

Популарната актерка реши да се одмори по завршувањето на снимањето. Актерката, која одлучи да не прави ништо во јуни, рече:

„Мислам дека нема да направам многу во јуни, ќе одвојам малку време за себе. Објаснувајќи дека одморот ќе го продолжи со одмор во јули и август, Серај Каја сезоната ја оцени со следниве зборови:

„Беше напорна сезона, но и забавна. Знаете, многу е тешко да се донесат 36 епизоди во ваков период. Многу сме среќни поради тоа“.

Каја рече дека и е драго што е вклучена во еден убав и пријатен проект и дека отсега ќе гледа нови проекти.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *