Онур Сејит Јаран и неговата партнерка од новата серија привлекуваат се поголемо внимание - Tvserijali - Soprevod

Онур Сејит Јаран и неговата партнерка од новата серија привлекуваат се поголемо внимание

Името Онур Сејит Јаран го слушна широката публика благодарение на светскиот успех на ТВ серијата Кардеслерим | Моите браќа.

Младиот актер најпрво допре до милиони фанови во Турција, а потоа успеа да ја рашири својата популарност надвор од Турција со емитување на ТВ серијата Кардеслерим на широка географија во странство.

Онур Сејит Јаран, кој продолжува да учи шпански, чии интервјуа се објавени во шпанските медиуми и кој во оваа земја се прослави благодарение на успехот на ТВ серијата Кардеслерим во Шпанија, на тој начин дојде чекор поблиску до својата цел.

Младиот актер кој во различни интервјуа најавуваше дека сака да учествува во шпанската кинематографија, имаше прекрасен тригодишен период со ТВ серијата Кардеслерим, од која се прости на почетокот на оваа сезона.
Нова серија на Yandaki Oda | Следна соба

Онур Сејит Јаран, кој е возбуден што повторно ќе се сретне со своите фанови во новата серија наречена Yandaki Oda | Во соседната соба, тој стана партнер со Дерја Пинар Ак.

Треба да се напомене дека колку што се ефективни приказната и актерите од серијата „Јандаки Ода“, толку и големата публика на социјалните мрежи е возбудена чекајќи ја новата улога на Онур Сејит Јаран.

Првиот трејлер за ТВ серијата Yandaki Oda | Црвената соба, која вклучува имиња како Севвал Сем, Канер Циндорук, Мелек Бајкал.

Повторно, на социјалните мрежи беа споделени многу импресивни коментари. Фотографиите на Онур Сејит Јаран со неговата нова партнерка Дерја Пинар Ак ги опфатија и социјалните мрежи.

Во коментарите на овие слики се гледа дека публиката возбудено ја чека енергијата и хармонијата на овие двајца млади актери.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *