Може ли Балкан Ниниси да биде популарен како серијата Елведа Румели?! - Tvserijali - Soprevod

Може ли Балкан Ниниси да биде популарен како серијата Елведа Румели?!

Продолжува снимањето на турската ТВ серија Balkan Ninnisi / Balkan Lullaby која се очекува наскоро да ја пречека публиката на екранот на ТРТ1.

Екипата на серијата, која се наоѓа во Скопје, Македонија, неодамна започна со снимање и беше објавен првиот трејлер, односно видео најава за самата серија. Се дозна дека од сетот на серијата е создадена многу добра атмосфера. Тоа секако може да радува, бидејќи сведоци сме колку енергијата меѓу актерите може да значи за самиот проект.

Објавен е и првиот трејлер од серијата Balkan Ninnisi, а преку пораките на сликите се разбра дека добиваме многу забавна и впечатлива приказна. Серијата Balkan Ninnisi / Balkan Lullaby, која започна со цел да раскаже искрени, позитивни, весели и забавни приказни на балканските народи, кои многумина веднаш ги потсетија на серијата Елведа Румели.

За Ердал Озјагчилар, кој пред неколку години ја сними споменатата ТВ серија Елведа Румели во Македонија, Балкан Ниниси му даде можност повторно да се сретне со луѓе од истиот регион. Озлем Туркад, Емре бег и Мерих Озтурк се во главните улоги на новиот проект, а серијата зборува за речиси невозможната љубов на двајца млади луѓе од различна националност.

Дали овој проект ќе успее да биде забележан и популарен како серијата на Елведа Румели, останува да видиме.

Судејќи по видео најавата, оваа серија ќе почне да се емитува наскоро.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *