Збогум на Су Бурџу Јазги Џоскун од серијата За Семејството! - Tvserijali - Soprevod

Збогум на Су Бурџу Јазги Џоскун од серијата За Семејството!

Збогувањето на ликот Асија од приказната во 117-та епизода од ТВ серијата Кардеслерим | За Семејството многу ја растажија публиката.

Младата актерка Су Бурчу Јазги Чоскун ја играше Асије, една од главните ликови од првата епизода на серијата Кардеслерим | Моите браќа.

Чоскун, која направи многу добар чекор напред во кариерата, е едно од најуспешните имиња на проектот за ТВ серии Кардеслерим, заедно со нејзиниот партнер Онур Сејит Јаран.

Имавме можност да видиме колку двајцата млади актери се сакани на социјалните мрежи со нивните ликови Дорук и Асија во изминатите 3 години.
Голема рана во срцата на гледачот

Заминувањето на ликот на Дорук од серијата на почетокот на 4-та сезона длабоко ја повреди публиката. Сепак, разделбата од Асија во епизодата 117 остави голема рана во многу срца.

Некои од актерите претходно дадоа неколку информации за продолжување на серијата во петтата сезона.

Аху Јагту, кој го играше ликот Сузан и ја напушти приказната неколку недели порано, беше едно од имињата и зборуваше за можноста за петта сезона.

Сепак, се верува дека можноста за нова сезона е ослабена откако најважните имиња на тимот ја напуштија серијата еден по друг.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *