Продолжува заминувањето на важните ликови од серијата За Семејството! - Tvserijali - Soprevod

Продолжува заминувањето на важните ликови од серијата За Семејството!

Продолжува четвртата сезона на АТВ серијата наречена Кардеслерим , За Семејството.

Се зборува за можноста ТВ серијата Кардеслерим | За Семејството се појавуваат на екранот во петтата сезона, но нема јасна ситуација.

Серијата сè уште има многу голема база на обожаватели, а тоа што продолжува да добива добри оценки на саботното натпреварување може да се смета за показател за лојалноста на гледачите кон проектот.

Заминувањето на Кадир Ерен, еден од најважните ликови на ТВ серијата За Семејството, длабоко ја повреди публиката во првата сезона, слична ситуација се случи и оваа сезона, една по друга.
Заминување на Дорук и Асија

Прво, кога ликот Дорук се збогуваше со приказната, Онур Сејит Јаран го напушти тимот.

Минатата недела ликот на Асије се прости од серијата Кардеслерим | Моите браќа во епизода 117. Од коментарите на социјалните мрежи може да се разбере дека фановите на серијата биле многу разочарани од смртта на Асије.

Су Бурчу Јазги Чоскун ќе биде запаметена со благодарност за нејзината успешна актерска изведба во последните 3 години.

Атрактивноста на ликовите на Дорук и Асија исто така беше многу ефикасна во успехот на серијата. Проектот „Кардеслерим“ е многу популарна продукција не само во Турција туку и во странство и се гледа во многу земји.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *