Тамер Левент во серијата Женкар! - Tvserijali - Soprevod

Тамер Левент во серијата Женкар!

Тамер Левент, кој покажа одлична глума и уште еднаш го покажа својот талент со ликот на Рифат Короглу во ТВ серијата Чамдаки Киз, го освои признанието на милиони гледачи.

И додека маестралниот актер дава важен пример за младите, тој неодамна повторно се појави пред публиката со ликот на грофот Зиа во серијата Ѕвезда, Сакла Бени | Слушни ме.

Тамер Левент, кој оваа сезона повторно се појави пред публиката со поинаков лик, покрај улогата во ТВ серијата Сакла Бени, во петокот вечерта направи изненадување со популарната ТВ серија Јали Чапкини.

Левент и приреди убаво изненадување на публиката во ТВ серијата Yali Capkini, која оваа недела пристигна на екраните на Star TV со својата 59-та епизода.
Кросовер од две серии

Патеките на ТВ сериите на Стар Јали Капкини и Сакла Бени, во продукција на OGM Pictures, повторно се вкрстија.

Во епизодата од серијата „Јали Капкини“ емитувана вечерта на 23 февруари, ликот на грофот Зиа, кој го игра Тамер Левент, тропна на вратата на Халис Ага, кој во проектот Јали Капкини го игра Четин Текиндор.

Бидејќи грофот Зија му пружи рака на Халис Ага, повторното обединување на старите непријатели поради Орхан Корхан, кој го игра Емре Алтуг, ќе ја држи публиката залепена за екранот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *