Кој е Тако? Кој го игра ликот на Тачетин во Девојката од прозорецот? Кој е Хамза Јазичи? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Тако? Кој го игра ликот на Тачетин во Девојката од прозорецот? Кој е Хамза Јазичи?

Ликовите од серијата Девојката од прозорецот се истражуваат. Ликот Тако во ТВ серијата Девојката од прозорецот предизвика љубопитност. Хамза Јазиџи е исто така во актерската екипа на серијата Девојката од прозорецот. Но, кој е Тако, и колку години има?


Хамза Јазиџи го игра ликот Тако во ТВ серијата Camdaki Kız. Висината на Хамза Јазиџи, кој е во актерската екипа на Камдаки Киз, беше зачудена. Еве информации за ликот Тако, Девојката во прозорецот…

Кој е Тако, од Девојката од прозорецот?
Тако е десната рака на Рафет Короглу. Уште од детството решил дека ако застане покрај силните, нема да биде угнетуван во овој живот. Тој никогаш не го прекршува зборот на Рафет, кој го гледа како оружје на моќта за да се реализира во светот.


Кој е Хамза Јазиџи?
Хамза Јазиџи, кој го глуми Тако во ТВ серијата, е роден во Истанбул во 1992 година. Хамза Јазиџи, кој уште од детството сака да биде актер, земал основни часови по глума од различни институции. Хамза Јазиџи, кој е актер од 2008 година, прво го привлече вниманието со ликот Тајлан што го играше во програмата Güldür Güldür. Почна да учествува во забавната програма Çok Güzel Hareketler 2, која започна да се емитува на Канал Д во 2019 година.

Колку е висок Тако – Хамза Јазиџи?
Висината на Тако од серијата Девојката од прозорецот е 128 см.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *