Кој е Ертан од Балканска Приказна, колку години има, од каде е? Дознајте повеќе за неговиот живот! - Tvserijali - Soprevod

Кој е Ертан од Балканска Приказна, колку години има, од каде е? Дознајте повеќе за неговиот живот!

Балканска приказна, новата серија на екраните, се појави пред публиката со својата прва епизода. Балканска приказна го зазеде своето место меѓу продукциите кои привлекоа внимание со темата и актерите. Еден од овие имиња беше и младиот актер Емре Беј, еден од водечките актери на серијата. Па, кој е Емре беј, Ертан од Балканска приказна, колку години има, од каде е? Еве ги ТВ сериите на Емре беј и неговиот живот…


Емре Беј,е роден во Истанбул на 28.02.1997 година, својата актерска кариера ја започна во 2015 година со ТВ серијата Aşk Zamanı, додека го продолжуваше средното образование. По обуката за глума од приватна компанија, тој го играше ликот на Киванч во ТВ серијата Ади Ефсане во 2016 година, додека беше студент. Откако се појави во ТВ серијата Елими Биракма во 2018 година, тој последен пат го играше ликот на Бурак во ТВ серијата Сол Јаним во 2020 година. Сега го игра ликот на Ејдер во ТВ серијата Сон Нефесиме Кадар.

Тв Сериите на Емре Беј: Son Nefesime Kadar / Ejder / 2022, Menajerimi Ara / 2021, Yetiş Zeynep / Kutay / 2021, Sol Yanım / Burak / 2020-2021, Elimi Bırakma / Arda Çelen / 2018-2019, Adı Efsane / Kıvanç / 2017, Şehrin Melekleri / 2015, Aşk Zamanı / Can / 2015.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *