Нова турска серија Yaban Cicekleri | Диви цвеќиња – Заплет и улоги - Tvserijali - Soprevod

Нова турска серија Yaban Cicekleri | Диви цвеќиња – Заплет и улоги

Каква продукција е новата серија Yaban Cicekleri | Диви цвеќиња, произведени од О3 Медиа, чиј креативен консултант е Зејнеп Гунај, а кои будат љубопитност со актерската екипа и приказната?

Приказната за серијата Yaban Cicekleri | Диви цвеќиња, актерска екипа, трејлер и сите детали можете да ги најдете во нашите вести.

Како прво, не би било погрешно да се каже дека со објавувањето на трејлерот на проектот на социјалните мрежи се запалија првите искри од огромниот бран на интеракција.

Дуото Акин Акинозу и Аслихан Малбора, кои за прв пат ќе се појават на екранот како пар, веќе ја буди љубопитноста кај публиката.
Веќе силно влијание

Добрата хармонија и силната енергија на дуото ќе се погрижат серијата Yaban Cicekleri да влијае на широката публика. Актерската екипа на серијата, која веќе привлече внимание со своето претставување, вклучува вредни имиња како Акин Акинозу, Аслихан Малбора, Серхат Теоман, Халил Бабур, Биге Онал како и Тилбе Саран и Ариф Пишкин.

Серијата, во режија на Ајдин Булут, зборува за повторното обединување на Килиќ и Ела, чија љубов започнала уште кога биле деца, но останала недовршена.

И покрај семејните тајни кои фрлаат сенка на нивната љубов и сите навидум непремостливи пречки, дали парот ќе успее да сврти нова страница?

Серија Јабан Цицеклери | Wild Flowers, кој ќе ја донесе на екранот возбудливата приказна за Килиќ и Ела, чии патишта се вкрстуваат на изненадувачки начин, со силна актерска екипа и импресивна наратив, наскоро ќе се појави на екраните на ATV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *