Забележителни резултати на парови од сериите Грешници и Крваво цвеќе - Tvserijali - Soprevod

Забележителни резултати на парови од сериите Грешници и Крваво цвеќе

Треба да се напомене дека големо внимание привлече серијата Есарет која се емитува на Канал 7. Водечкото дуо на серијата Есарет го освои првото место и во анкета спроведена на социјалните мрежи.

Платформата на заедницата KizlarSoruior привлече внимание со анкета подготвена на дневни ТВ серии.

Заедницата беше прашана:

„Во која ТВ серија паровите најстрасно се сакаат?“ Одговорите покажуваат дека младите парови од двете серии на Канал 7 се издвојуваат и колку се среќни. Со вкупно 514.631 глас, победник во анкетата, која до последен момент беше натпревар помеѓу две ТВ серии, беше избрана за „Пар кој живее најстрасната љубов“ беше серијата Есарет.

Телевизиската серија Есарет, во која главните улоги ги толкуваат Ченк Торун и Махасине Мерабет, победи на анкетата и беше избрана за победник. За Махасине Мерабет и Ченк Торун, кои на публиката и докажаа дека се двојка која страсно ја живее љубовта, добија 50 отсто од гласовите, на социјалните мрежи веќе многу се зборуваше како истакната двојка изминатиов период.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *