Која е Мине од Трите сестри? Колку години има Назли Сенем Унал? - Tvserijali - Soprevod

Која е Мине од Трите сестри? Колку години има Назли Сенем Унал?

Интересни се ликовите и актерите од серијата Трите сестри што се емитува на Сител. Внимание привлече ликот на Мине во ТВ серијата Трите сестри. Назли Сенем Унал му дава живот на ликот на Мине во ТВ серијата Трите Сестри. Но, која е Мине?


Назли Сенем Унал е родена на 22 мај 1991 година во Бурса. Унал земала часови по глума во уметничкиот центар Müjdat Gezen. Првото актерско искуство Назли Сенем Унал го имаше со ТВ серијата Извини Лејла. Ünal претходно се појавуваше во реклами за брендови како Tat Ketchup, Vakıfbank и Lenovo.

Назли Сенем Унал беше меѓу актерките на Втората генерација на Чок Гузел Харекетлер, а се појави и во филмовите Ајкут Ениште и Организе Ишлер: Сазан Сармали.
Мине го запозна Сомер во Англија и се заљуби во него. И покрај сите пречки од Ручхан Ханим, тие ќе ја заштитат својата љубов и ќе добијат ќерка со Сомер. Мине отсекогаш била другата жена поради Туркан и нејзиното семејство. Но, таа беше таму за Сомер кога немаше никој друг, и беше единствената личност која не го остави сам во неговите најлоши моменти. Нема да дозволи Ручан да му ја одзеде нејзината љубов, ќе направи се за него.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *