Која е Гулбахар од Балканска Приказна? Во која ТВ серија глумеше Гулбахар? - Tvserijali - Soprevod

Која е Гулбахар од Балканска Приказна? Во која ТВ серија глумеше Гулбахар?

Ликот на Гулбахар привлече внимание во серијата Балканска приказна емитувана на Сител. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија. Дениз Гуркан е во актерската екипа на ТВ серијата Балканска приказна. Но, која е Дениз Гуркан?


Интересни се деталите за животот на Дениз Гуркан, една од актерите на Балканска приказна. Актерката која во серијата го толкува ликот на Ѓулбахар, претходно се појавуваше во ТВ серијата Aşkın Tarifi. Па која е Ѓулбахар, како е нејзиното вистинско име? Од каде е Дениз Гуркан, Ѓулбахар од Балканска приказна и колку години има?

Дениз Гуркан е родена во Измир во 1999 година. Убавата актерка Дениз Гуркан, која студирала театар на Државниот конзерваториум на Универзитетот во Истанбул, е висока 1,61 см и тешка 60 килограми.

Дениз Гуркан, кој првпат почна да се занимава со глума во театар, своето прво актерско искуство го имаше со ТВ серијата Aşkın Tarifi. Дениз Гуркан сега ја игра улогата на споредна женска главна улога со ликот на Ѓулбахар во ТВ серијата Балканска приказна, која се емитува на Сител.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *