Која е Туркан од Трите Сестри? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? - Tvserijali - Soprevod

Која е Туркан од Трите Сестри? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик?

Озгу Каја ја дели главната улога во ТВ серијата Трите Сестри со Иклал Ајдин, Реха Озџан, Мелиса Бербероглу, Алмила Ада и Беркер Ѓувен. Озгу Каја, која ја толкуваше улогата на Зејнеп во ТВ серијата Мехметџик Кутул Амаре, сега ја игра улогата на Туркан во ТВ серијата Трите Сестри. Еве го животот на Озгу Каја…


Озгу Каја ја дели главната улога со Иклал Ајдин, Реха Озџан, Алмила Ада, Мелиса Бербероглу и Беркер Ѓувен во серијата адаптирана од романот на Иклал Ајдин. Озгу Каја, која учествуваше во ТВ серии како Ади Легенда, Мехметџик Кутул Амаре и Кимсе Билмез, сега ја игра улогата на Туркан во ТВ серијата Трите сестри. Па, која е Озгу Каја, Туркан од Трите сестри? Колку години има Озгу Каја и од каде е?

Озгу Каја, е родена во Истанбул во 1996 година, има 28 години. Каја го продолжува своето образование на Државниот конзерваториум на Универзитетот во Истанбул. Своето прво актерско искуство го стекна со улогата на „Сибел Јилмаз“ во ТВ серијата „Ади Легенда“, во која главните улоги ги толкуваат Ердал Бешикчиоглу, Ѓокче Бахадир и Ројда Демирер.
Играше и во ТВ серијата Мехметџик Кутул Амаре, која се сретна со публиката на екраните на ТРТ 1. Таа ја играше улогата на Зејнеп во предметната ТВ серија. Покрај тоа, таа се појави на екраните со улогата на ’Севда’ во ТВ серијата Кимсе Билмез и со оваа улога успеа да го објави своето име на широките маси.

Туркан е Пепелашка во бајка, Рапунзел заклучена во замок од бајките… Иако нејзиниот живот однадвор изгледа како свет од бајки, зад затворени врати се само солзите на Туркан. Туркан отсекогаш мислела дека нема други заслуги освен нејзината убавина. Инаку мајка и не би ја сакала само затоа што е „убава“. Туркан, првото дете на семејството, отсекогаш била прекрасна, нежна, кревка ќерка на нејзината мајка, која секогаш мислела дека и треба заштита, а таа така ја воспитувала. Затоа Туркан никогаш немала право да избере што било во животот. Таа не го избрала својот сопруг ниту пеколниот живот што го живеела по бракот. Никој не знае до кога ќе ја прифати својата судбина како Рапунзел заклучена во кула без скали.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *