Која е Јонџа од Мојот Живот? Кој го игра ликот на Јонџа во серијата Мојот Живот? - Tvserijali - Soprevod

Која е Јонџа од Мојот Живот? Кој го игра ликот на Јонџа во серијата Мојот Живот?

Новата серија на Сител, Мојот Живот, ја држи публиката залепена за екраните со своите нови епизоди. Актерите на ТВ серијата „Мојот Живот“, која привлече внимание со заплетот и актерската екипа, станаа предмет на љубопитност. Ликот на Јонџа Сидали, која се појавува во ТВ серијата, е меѓу темите што ги пребарува публиката. Која е навистина Јонџа Сидали, како се вика? Еве ги деталите…


Телевизиската серија Мојот Живот, во која главните улоги ги толкуваат Аликан Јуцесој, Шифанур Ѓул и Муса Узунлар, ја запознава публиката на екраните на Сител. Новата епизода на Мојот Живот, која привлече внимание со заплетот и актерската екипа, предизвика љубопитност. Корисниците ја истражуваат актерската екипа на серијата.

Јонџа е самохрана мајка која живее со својата ќерка Саре. Има борбена, исправена структура. Уште од детството се борела со тешкотии, поради што таа останала бремена на многу млада возраст, не можела да го продолжи школувањето и целиот живот ѝ го посветила на ќерката Саре. Откако пред два месеци почина нејзината мајка, таа остана сама со ќерката Единствена важна работа во животот е среќата на нејзината ќерка. И покрај сите тешкотии, среќата на мајката и ќерката е превртена наопаку кога поранешното момче на Јонџа, Алпај, поднесува тужба за старателство. Тој треба на суд да докаже дека ќе и обезбеди убав живот на ќерка си и ќе најде работа со подобри услови. И започнува патувањето на Јонџа… Таа ќе зачекори во живот полн со мафија, криминал и полиција…

Шифанур Ѓул, која е родена во Анкара во 1995 година, дипломирала на отсекот за глума на Државниот театар на Универзитетот во Анкара. Младата актерка почнала да оди на обука за глума уште додека била во средно училиште.
Додека работела како театарски актер, го привлекола вниманието на сопственикот на Фокус филм Нилгун Сагјашар. Така, таа стана главна женска улога во ТВ серијата Севдим Сени Бир Кере, која излезе на екраните во 2019 година, и го играше ликот Ејлул во серијата. Младото име му даде живот на ликот на Ѓулпери во ТВ серијата Uyanış: Büyük Selçuklu која се емитуваше на ТРТ 1. Потоа, таа учествуваше во актерската екипа на ТВ серијата Cam Tavanlar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *