Unlisted: Bergüzar Korel dhe Halit Ergenç u kthyen në Stamboll këtë vit (Foto) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Bergüzar Korel dhe Halit Ergenç u kthyen në Stamboll këtë vit (Foto)

Çifti i njohur i aktoreve Bergüzar Korel dhe Halit Ergenç vitet e fundit u transferuan në Angli për edukimin e tre fëmijëve të tyre.

Çifti Bergüzar Korel dhe Halit Ergenç janë kthyer në Stamboll këtë vit për shkak të ngarkesës së punës. Çifti, i cili ia dorëzoi shtëpinë që blenë në Londër një arkitekti të famshëm, u kthyen këtë vit në Stamboll për punën e tyre. Kjo është arsyeja pse Bergüzar Korel, një nga çiftet që i zhvendosën regjistrimet shkollore të fëmijëve të tyre në Stamboll, është në proces nënshkrimi të serialit “Annem Ankara”, përgatitur nga BKM për Kanal D. Ajo vazhdon përgatitjet e saj për serialin, të cilin skenaristja Başak Angigün shkroi bazuar në luftën e jetës së nënës së saj.

Së fundmi, Halit Ergenç, i cili është fytyra e një marke automobilistike dhe ka dalë para kamerës për një reklamë, është në bisedime me serialin e shumëpritur “Kral Kaybederse”, i cili do të xhirohet nga OGM për Star TV. Aktori i njohur është në pritje të përfundimit të skenarit për të marrë vendimin përfundimtar për serialin, i cili në rendin e ditës do të drejtohet nga Taylan Biraderler.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *