Бергузар Корел и Халит Ергенч годинава се вратија во Истанбул (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Бергузар Корел и Халит Ергенч годинава се вратија во Истанбул (Фото)

Познатата двојка актерки Бергузар Корел и Халит Ергенч во последниве години се преселиле во Англија заради образованието на нивните три деца.

Парот Берѓузар Корел и Халит Ергенч годинава се вратија во Истанбул поради обемот на работа. Парот кој куќата што ја купија во Лондон му ја предаде на познат архитект, годинава се врати во Истанбул поради својата работа. Затоа Бергузар Корел, една од двојките кои ги преселија уписите на своите деца во Истанбул, е во процес на потпишување на серијата „Анем Анкара“, во продукција на БКМ за Канал Д. Таа ги продолжува подготовките за серијата, која сценаристот Башак Ангигун напишала врз основа на животната борба на нејзината мајка.

Неодамна Халит Ергенч, кој е заштитно лице на автомобилска марка и се појави пред камера за реклама, е во преговори со долгоочекуваната серија „Крал Кајбедерсе“, која ОГМ ќе ја снима за ТВ Стар. Познатиот актер го чека комплетирањето на сценариото за да ја донесе конечната одлука за серијата која е предвидена да ја режира Тајлан Бирадерлер.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *