Unlisted: Fotot e para nga "Ilk ve Son" me Ulaş Tuna Astepe dhe Hazal Subaşı - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Fotot e para nga "Ilk ve Son" me Ulaş Tuna Astepe dhe Hazal Subaşı

Fotot e para nga prova e sezonit të dytë të leximit të serialit të njohur të Blutv “Ilk ve Son”, shkruar nga Hakan Bonomo, janë ndarë me shtypin.

Özge Özpirinçci dhe Salih Bademci ndanë rolet kryesore në sezonin e parë të serialit “İlk ve Son”. Së fundmi u shpallën aktorët kryesorë të sezonit të dytë të serialit, i cili është ndër përmbajtjet që Blutv do të transmetojë këtë vit dhe kësaj radhe u dakordësuan Ulaş Tuna Astepe dhe Hazal Subaşı. Këtë herë në serial do të diskutohet për lidhjen 10-vjeçare të Cihan-it dhe Nilüfer-it, e cila ka të bëjë me historinë e evolucionit të një lidhjeje dashurie nga momenti i parë deri në momentin e fundit.

Devrim Yalçın do të drejtojë serialin e shkruar nga Hakan Bonomo, dhe Jim Gucciardo do të jetë drejtori i fotografisë së serialit të firmosur nga Ortaks Yapım. Në serialin “E para dhe e fundit 2” do të marrin pjesë edhe Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu, së bashku me Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi. Të ftuar do të jenë edhe İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *