Првите фотографии од „Ilk ve Son“ со Улаш Туна Астепе и Хазал Субаши - Tvserijali - Soprevod

Првите фотографии од „Ilk ve Son“ со Улаш Туна Астепе и Хазал Субаши

Со медиумите беа споделени првите фотографии од пробата на втората сезона на читањето на популарната серија на Blutv „Ilk ve Son“, напишана од Хакан Бономо.

Özge Özpirinçci и Salih Bademci ги поделија главните улоги во првата сезона на серијата „İlk ve Son“. Неодамна беа објавени главните актери од втората сезона на серијата, која е меѓу содржините што ќе ги емитува Blutv оваа година, а овој пат беа договорени Улаш Туна Астепе и Хазал Субаши. Овој пат во серијата ќе се зборува за 10-годишната врска меѓу Џихан и Нилуфер, која е за приказната за еволуцијата на љубовната врска од првиот момент до последниот момент.

Деврим Јалчин ќе ја режира серијата напишана од Хакан Бономо, а Џим Гукиардо ќе биде директор на фотографија на серијата потпишана од Ортакс Јапим. Во серијата „Првиот и последниот 2“ ќе учествуваат и Мухамет Узунер, Севил Аки, Сенан Кара, Неслихан Арслан, Зејнеп Јуче, Наз Ѓоктан, Сејхан Арман, Азра Аксу, заедно со Серхат Килич, Каан Севи. Ќе бидат поканети и Илкер Кизмаз, Исмет Еге Тонбул, Хакан Аталај.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *