По празниците во Виена, Озгу Каја избира нов проект (Фото) - Tvserijali - Soprevod

По празниците во Виена, Озгу Каја избира нов проект (Фото)

Турската актерка Озгу Каја, по завршувањето на серијата Uc Kiz Kardes, помина извесно време во Виена.

Убавата актерка, која студира опера на конзерваториумот, во својата културна обиколка низ градот ја вклучи Виенската државна опера!

Озгу Каја, која три сезони соборуваше рекорди на гледаност во серијата Uc Kiz Kardes, остави силен впечаток на екранот играјќи ја улогата на Туркан. По завршувањето на серијата, таа замина на долго планираната културна турнеја во Виена.

Виена, која е позната и како град на уметноста во Австрија, ја привлече познатата актерка. Покрај одморот, таа го истражувала градот.
Ги чита дадените сценарија

Во оперскиот конзерваториум, Озгу Каја ја посети и Виенската државна опера. Таа на својот Инстаграм профил сподели посебни моменти од ова пријатно патување и нејзините следбеници ја исполнија со коментари и лајкови.

По завршувањето на серијата, продуцентите стапија во контакт со Озгу Каја. Сега, по пауза, актерката размислува за понуди.

Тој моментално поминува време во читање сценарија и планира да се врати во новата сезона со уште една забележителна улога за своите обожаватели.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *