Unlisted: Një fund i lumtur për serialin Uc Kiz Kardes | Tre motra (Video) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Një fund i lumtur për serialin Uc Kiz Kardes | Tre motra (Video)

Projekti serial i quajtur Uc Kiz Kardes | Tre motrat u takuan për herë të fundit me publikun në Kanal D të shtunën, më 4 maj.

Përshtatja e librit Uc Kiz Kardes, të cilin Iclal Aydin e planifikoi fillimisht si skenar për një serial televiziv, por më vonë u botua si roman dhe arriti sukses të madh, arriti sukses të konsiderueshëm edhe si serial televiziv.

Dyshja Ozgu Kaya dhe Berker Guven treguan harmoni të fortë dhe energji të lartë si dyshe kryesore shumë e mirë në projektin Uc Kiz Kardes | Tre motra që zgjatën për 3 sezone.

Seriali, me protagonist Iclal Aydin, u pasqyrua në ekran si një histori për personazhet e quajtur Turkan, Derya dhe Donus.
Foto e lumtur

Përveç Ozgu Kayas, ndër aktoret kryesore të serialit ishin edhe Melisa Berberoglu dhe Almila Ada.

Seriali Uc Kiz Kardes | Tre Motrat, në të cilat aktorët me përvojë si Reha Ozcan dhe Veda Yurtsever dhanë një kontribut të rëndësishëm, përfunduan me një finale të lumtur dhe kënaqën shikuesit.

Në episodin e 84-të dhe të fundit të Uc Kiz Kardes, i cili u transmetua të shtunën, më 4 maj, kaluan vitet dhe të gjithë u bashkuan dhe u krijua një foto e lumtur.

Fund i bukur për këtë projekt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *