Дознајте што ќе се случува во последната епизода… Оваа супер серија е при крај (видео) - Tvserijali - Soprevod

Дознајте што ќе се случува во последната епизода… Оваа супер серија е при крај (видео)

Сериски проект наречен Uc Kiz Kardes | Трите сестри последен пат се сретнаа со јавноста на Канал Д во сабота, 4 мај

Адаптацијата на книгата Uc Kiz Kardes, која Иклал Ајдин првично ја планираше како сценарио за телевизиска серија, но подоцна беше објавена како роман и постигна голем успех, постигна значителен успех и како телевизиска серија.

Дуото Озгу Каја и Беркер Гувен покажаа силна хармонија и висока енергија како многу добро главно дуо во проектот Uc Kiz Kardes | Три сестри кои траеја 3 сезони.

Серијата, со Иклал Ајдин во главната улога, се одрази на екранот како приказна за ликовите по име Туркан, Дерја и Донус.
Среќна фотографија

Покрај Озгу Каја, меѓу главните актерки во серијата беа Мелиса Бербероглу и Алмила Ада.

Серија Uc Kiz Kardes | Три сестри, во кои важен придонес дадоа искусните актери како Реха Озџан и Веда Јуртсевер, завршија со среќно финале и ги воодушевија гледачите.

Во 84-та и последна епизода на Uc Kiz Kardes, која се емитуваше во саботата, на 4 мај, поминаа години и сите се собраа и се создаде среќна слика.

Убав крај на овој проект.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *