Нур Сурер – актерка која може да игра негативни улоги! - Tvserijali - Soprevod

Нур Сурер – актерка која може да игра негативни улоги!

Нур Сурер, која ја напушти ТВ серијата Камдаки Киз на крајот на 2022 година, воодушеви многумина со ликот на Ферида.

Таа толку успешно го отслика духот на ликот на екранот што го создаде најефективниот лик од оваа турска серија. Нејзиниот лик стана незаборавен лик на ТВ серијата со злото што и го направи на Налан и негативната енергија што ја ширеше околу неа.

Иако Нур Сурер лично не личи на Фериде и е многу позитивна личност, таа ги импресионираше сите со својата улога на силна жена. Сепак, по ликот на Ферида на актерката, ликот на Хулја во серијата Aile / Family успеа да ги воодушеви сите непосредно пред 4-та епизода.

Нур Сурер повторно дојде до израз со голем талент како пример дека сите млади имиња велеа: „Така се станува актер“. Кога ќе ја погледнеме преголемата зависност на ликот на Хулја во серијата Аила од нејзиниот син Аслан, нејзината желба да ја држи власта и да владее со сите, можеме да видиме дека ликот на Ферида се издвојува со слични аспекти.
Кој го застрела Екрем?

Иако и Фериде и Хулија не се двоумат да го покажат своето зло, одлично е што и двајцата покажуваат силна личност и што ова чувство е резултат на талентот на Нур Сурер.

Умутџан Утебај, кого го гледавме и гледаме како Екрема во серијата, одеднаш привлече внимание благодарение на овој проект. Фактот дека Екрем, кој открива природна личност како една од најнаивните и најпозитивните луѓе во приказната, се заљубил во Јагмур, исто така, го направил посимпатичен.

Екрем беше застрелан со пиштол во финалето на 4-та епизода од серијата Аила. Па кој стои зад ова? Дали Хулја има некаква врска со тоа? Останува да видиме…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *