Непријатна ситуација за Налан во серијата Девојката од прозорецот - Tvserijali - Soprevod

Непријатна ситуација за Налан во серијата Девојката од прозорецот

Серијата Camdaki Kiz, која се емитува на Канал Д во четврток навечер, продолжува со возбуда со третата сезона.

Насоката на приказната е многу променета, но елементот на возбуда секогаш останал ист. Фановите на серијата Camdaki Kiz / Девојката од прозорецот со нетрпение ја очекуваат секоја нова недела, а многу важни настани ќе се случуваат во 70-тата епизода, која ќе се емитува во четврток навечер, на 16 март.

Се очекува Музафер да дознае дека Хајри има жена и деца. Започнува нов процес во кој Седат повторно се потпира на вратата на Налан. Секако, имаше непријатна сцена за Налан, кој го игра Бурчу Биричик.

Додека сопругата на Хајри, Туркан, стои на средина со своите деца, ситуацијата во која ќе западне Налан е слична на ситуацијата против која претходно протестираше. Налан, која сопругот ја изневерил со друга жена, се обидува да има љубовна врска со сопругот на другата жена.
Гледачите вознемирени

Гледачите на социјалните мрежи имаа многу симпатии за ликот на Налан и стоеја покрај неа до овој момент. Меѓутоа, сега многу гледачи се исто така вознемирени поради состојбата на Туркан и непријатно од ситуацијата на Налан. Еден гледач рече:

„Најмногу ми е жал за Туркан. Колку е тешко да бидете игнорирани и беспомошни од вашиот партнер“. Хивза Зизан Алп се приклучи на серијата со ликот Туркан. Овој лик претставува очајни и игнорирани жени кои се обидуваат да го задржат животот со своите деца.

Всушност, тоа е многу честа ситуација во општеството, но прикажувањето во амбициозна ТВ серија како Camdaki Kiz беше ефективно во однос на социјалната свест.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *