Заробено срце - Tvserijali - Soprevod

Заробено срце

Кој е Ертан од серијата Заробено Срце, колку години има?

Џанер Џиндорук игра во серијата Заробено срце со ликот на Ертан. Па, кој е Ертан, колку години има и од каде е? Кариерата на Џанер…
Read more