Кој е Ертан од серијата Заробено Срце, колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Ертан од серијата Заробено Срце, колку години има?

Џанер Џиндорук игра во серијата Заробено срце со ликот на Ертан. Па, кој е Ертан, колку години има и од каде е?
Кариерата на Џанер Џиндорук, еден од актерите во серијата Заробени Срце, беше предмет на љубопитност за следбениците на проектот. Џиндорук, кој претходно беше вклучен во многу важни проекти, ќе и даде живот на ликот на Ертан кој се бори за својата сестра и работи за нејзиниот успех. Еве што треба да знаете за Ертан, Џанер Џиндорук на Заробено срце…

За Ертан, кој однадвор изгледа како многу тврд лик, успехот и неговата сестра Беррак се на прво место. Големата траума што ја доживеа Ертан во минатото,неговите преголеми амбиции, беа преломна точка во неговиот живот. Ертан, кој не го пушта гардот од никого освен Беррак, никогаш не ги избегнува опасните и храбрите потези. Влегувањето на Фирузе и Ајаз во нивните животи ќе биде важна пресвртница и за Ертан и за неговата сестра Беррак.

КОЈ Е ЏАНЕР ЏИНДОРУК, КОЛКУ ГОДИНИ ИМА, ОД КАДЕ Е?
Роден на 17 април 1980 година во Адана, Џанер го започна својот прв професионален театарски живот со театарската група на Општина Адана Сејхан во 1977 година и работеше како актер во општина Сејхан и градските театри Адана за 10 години. Џиндорук, кој ја започна својата филмска кариера со филмот „Beynelmilel“ во 2006 година, ја освои наградата „Најдобар актер“ во категоријата драма на 22-та театарска и кино актерска награда Садри Алишик со играниот филм „Kor“ во кој глумеше во 2016 година. . Меѓу ТВ сериите во кои глуми актерот се „Hanım Çiftliği“, „Firar“, „Aramizda Kalsin“, „Muhtesem Yuzyil Kosem“. “ и „Kadin“. Успешниот актер освен со сериите тој е заштитен лик и на неколку големи турски компани..

Zemheri / Ertan / 2020 –
Kadın / Sarp / 2017-2019
Muhteşem Yüzyıl Kösem / Silahtar Mustafa Paşa / 2016-2017
İstanbul Sokakları / Fırat / 2016
Aramızda Kalsın / Civan / 2013-2015
Firar / Nadir / 2011-2012
Hanımın Çiftliği / Kemal / 2009-2010
Yaprak Dökümü / Doktor Nazmi / 2008

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *