Акин Акинозу полн со комплименти за Ојку Карајел (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Акин Акинозу полн со комплименти за Ојку Карајел (Фото)

Турскиот актер Акин Акинозу даде ново интервју за турските медиуми. Во неа тој зборуваше за својата нова серија и впечатоците од сетот.

Акин Акинозу моментално ја игра главната улога во серијата Kaderimin Oyunu / Игра на судбината. Негов партнер на сцената е Ојку Карајел. Акин во новото интервју се осврна на соработката со оваа млада дама.

Акинозу рече дека Ојку е многу добар партнер на сцената. Таа е професионална, одлична во својата работа и убаво е да се работи со неа на снимање. Покрај тоа, таа е многу смешна, насмеана, расположена и се чувствува безбедно кога работи со неа. Значи, многу убави комплименти од Акин до неговиот партнер во оваа турска телевизиска серија.

Потсетуваме, во дејствието на оваа турска серија ја следиме Асије, која на рана возраст се бори со двете мали деца, се посветува на среќата на своите деца и покрај сета своја сиромаштија и им е и мајка и татко. Нејзиниот живот е превртен наопаку поради катастрофата што и се случи на нејзината ќерка Нарциса. Патот на Асија се вкрстува со Махира, непознат странец кој им помага, несвесен дека неговата одлука ќе ја промени судбината на него и на Асија и нејзините деца. За Асије, која би направила сè за да ја заштити својата ќерка, започнува неповратно патување бидејќи таа наоѓа засолниште во замокот Демирхан благодарение на Махир. Асије ќе открие дека ова не е спас, туку почеток на една сосема нова војна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *