Зарифе од Збогум Румелија го игра ликот на Ивана во Балканска приказна? Па - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Зарифе од Збогум Румелија го игра ликот на Ивана во Балканска приказна? Па

Зарифе од Збогум Румелија го игра ликот на Ивана во Балканска приказна? Па, која е Ивана?

Филиз Ахмет е родена на 15 април 1981 година во Скопје, Северна Македонија. Завршилa средно образование за здравство. Дипломиралa на театарскиот отсек на Академијата за…
Read more