Која е Фуља од Малите сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? Таа кратко игра и во серијата Неверство!!! - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Која е Фуља од Малите сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? Таа кратко игра и во серијата Неверство!!!

Која е Фуља од Малите сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? Таа кратко игра и во серијата Неверство!!!

32-годишната турска актерка Гизем Унсал го игра ликот на Фуља во драмската телевизиска серија. Значи, која е Фуља од Малите сонца? Колку години има Гизем…
Read more