Која е Хафизе од Девојката од прозорецот? Нихал Мензил ја глуми Хафизе! Колку години има Нихал Менцил? - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Која е Хафизе од Девојката од прозорецот? Нихал Мензил ја глуми Хафизе! Колку години има Нихал Менцил?

Која е Хафизе од Девојката од прозорецот? Нихал Мензил ја глуми Хафизе! Колку години има Нихал Менцил?

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот на Сител привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе го бараат идентитетот на Нихал Мензил, која го толкува ликот…
Read more