Кој е Алпер од серијата Малите сонца? Колку години има Алпер од оваа прекрасна серија? - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Кој е Алпер од серијата Малите сонца? Колку години има Алпер од оваа прекрасна серија?

Кој е Алпер од серијата Малите сонца? Колку години има Алпер од оваа прекрасна серија?

Интересни се актерите од ТВ серијата Малите Сонца. Ликот на Алпер остава свој белег на последните епизоди од популарната ТВ серија. Ликот на Алпер, кој…
Read more