Кој е Ариф од Балканска приказна? Во кои ТВ серии глумеше Сарп Бозкурт? - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Кој е Ариф од Балканска приказна? Во кои ТВ серии глумеше Сарп Бозкурт?

Кој е Ариф од Балканска приказна? Во кои ТВ серии глумеше Сарп Бозкурт?

Сарп Бозкурт го игра ликот на Ариф во актерската екипа на ТВ серијата Балканска приказна. Ликовите од популарната серија за кратко време привлекоа внимание. Но,…
Read more